Fragt og levering

LEVERING TIL PRIVAT- OG ERHVERVSADRESSER I DANMARK

Vi leverer med GLS.

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Uanset købets beløb, koster forsendelsen 79 kr. til og med en pakkevægt på 20 kg. Undtaget er dog alle varer indenfor sko og beklædning, der koster forsendelsen 10 kr.

Tunge forsendelser, hvis samlede vægt er mellem 20 til 30 kg koster fragten 124 kr. Er forsendelsens samlede vægt mellem 30 til 50 kg koster fragten 550 kr. Er forsendelsens samlede vægt mellem 50 til 100 kg koster fragten 728 kr.  Forsendelser, hvis samlede vægt er over 100 kg beregnes fragtprisen individuelt eller efter aftale.

Oversize defineres som: 2 x højde + 2 x bredde + længde > 300 cm, og fragten herfor beregnes i samme vægtintervaller som ved tunge forsendelser. Fx særlig store telte, gulvbelægning, movere, cykler, o.m.a. Ovenstående fragtpriser er gældende fra 1. januar 2015 og incl. DK moms.

GLS Pakkeshop

Pakker på 20 kg eller derover kan IKKE sendes via en GLS pakkeshop. Vi vil i sådanne tilfælde kontakte dig og bede dig om, at opgive en anden leveringsadresse for den pågældende forsendelse.

 

FORSENDELSE
Vi leverer med GLS og varerne vil normalt blive leveret inden for 2-5 hverdage. Vi tager forbehold for udsolgte og udgået varer samt udskudt leveringstid hos Campingsalg.dk's grossister, der normalt leverer til vores lager to gange om ugen. 

Varer bestilt i weekenden eller i helligdage vil først blive afsendt den følgende hverdag.

Hvis vi ikke har mulighed at overholde den ovennævnte leveringstid vil du blive kontaktet hurtigst muligt efter vi har modtaget ordren. 

LEVERINGSTIDSPUNKT
Varerne vil i langt de fleste tilfælde blive leveret af GLS på hverdage mellem kl. 8 - 16 på den adresse du har opgivet ved ordreafgivelsen. 

Hvis du ikke er hjemme på det leveringstidspunkt, vil fragtmanden aflevere en seddel i din postkasse, hvoraf det fremgår, hvordan du aftaler et nyt tidspunkt for levering.

ENGANGSFULDMAGT
Hvis du ønsker det, kan GLS efterlade pakken på et nærmere aftalt sted, f.eks. i en garage eller på en terrasse. Denne løsning er især praktisk for modtagere, som ikke er hjemme for at modtage deres pakker personligt. Dermed behøver du ikke at bekymre sig om leveringstidspunktet.

Det er nemt at udstede en engangsfuldmagt til GLS. Du skal blot downloade pdf-filen, skrive den ud, udfylde den – husk underskrift – og anbringe den uden for din fordør. Når du har udstedt en engangsfuldmagt til GLS, betragter vi pakken som korrekt leveret, når chaufføren efterlader den på det aftalte sted. 

Du kan også udstede en engangsfuldmagt ved et leveringsforsøg nr. 2. Hvis første leveringsforsøg slår fejl, efterlader chaufføren et kort. Herefter skal du blot ringe til nummeret på kortet, bede om et nyt leveringsforsøg og vælge engangsfuldmagt som leveringsalternativ. Derefter udskriver du pdf-filen med formularen, udfylder den og anbringer den uden for din fordør. 

Download GLS Engangsfuldmagt her.

Alternativt kan du få pakken leveret i en GLS PakkeShop nær din adresse.

 

GLS PAKKESHOP
Pakker sendt via en GLS PakkeShop må maksimalt veje 20 kg og må ikke overstige målene; længde 200 cm og længde + omkreds 300 cm. 

Find din nærmeste: GLS PakkeShop.

Overstiger din pakke ovennævnte grænser for mål og vægt, vil vi kontakte dig og bede dig om, at opgive en anden leverings adresse for den pågældende forsendelse.

FØLG DIN PAKKE
Du kan til hver en tid følge din pakke via vores transportørs Track & Trace system.

Når du har lagt en ordre hos Campingsalg.dk modtager du en bekræftelsesmail fra os. Herefter vil vi, afhængig af lagerstatus, hurtigt pakke dine varer og videregive pakken til forsendelse med GLS.

Når GLS har modtaget pakken på deres distributionscenter, bliver pakkens stregkode scannet og straks herefter modtager du en e-mail fra GLS, hvor der er et tracking-nummer tilhørende din forsendelse. Dette nummer indtaster du blot i formularen på nedenstående link.

Følg din pakke online: GLS Pakkesporing

UNDERSØG FORSENDELSEN VED MODTAGELSE
Vi gør opmærksom på, at straks efter modtagelsen af varer fra Campingsalg.dk, bedes de undersøgt for fejl og mangler og skader i øvrigt. Ser forsendelsen eller leverancen beskadiget ud, bør modtagelse afvises. Skulle der efterfølgende være noget at bemærke, bedes dette oplyst til Campingsalg.dk senest 5 dage efter modtagelsen af varerne.

AFHENTNING
Du er velkommen til at afhente din vare på vores adresse, imod forudgående bestilling og betaling.: 

Campingsalg.dk/ Slagelse Camping & Outdoor Center
Karolinevej 2C
4200 Slagelse

Åbningstider - Slagelse Camping & Outdoor Center 

Mandag - fredag: 10 - 17
Lørdag: 10 - 15
Søndag: 11 - 16

Ring og få en aftale først. I mange tilfælde vil din ordre være klar til afhentning indenfor et par dage. Vi tilbagebetaler naturligvis fragten, hvis den er opkrævet i forbindelse med din ordre.

Skriv ”Afhenter selv” i kommentarfeltet på din ordre. Varer der bestilles til afhentning i vores butik opbevares max. 14 dage med mindre du forinden aftaler andet med os.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation