Handelsbetingelser

GODT KØBMANDSSKAB – hvor en aftale er en aftale

- så kort kan vi faktisk beskrive vores handelsvilkår.
Vi ønsker, at tilbyde vores kunder en god handelsoplevelse, hvor vi lægger stor vægt på god service, engegement og kvalitet. 

For at gøre os fortjent til medarbejdernes, kundernes og samarbejdspartnernes fulde tillid skal vi være åbne og ærlige i vores kommunikation og vores handlinger.

Som forbruger har du krav på en lang række oplysninger om virksomheden og informationer om dine rettigheder, når du handler i en webshop. Det skyldes alene fordi du, af gode grunde, ikke kan være fysisk tilstede i butikken.

  

Herunder kan du læse de informationer du skal have.
 

KØBSAFTALE

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Campingsalg.dk, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra Campingsalg.dk. Campingsalg.dk opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. 

Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning. En bestilling på afhentningsvarer slettes, såfremt den ikke er afhentet senest 14 dage efter bestillingen.

Når du handler med Campingsalg.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@campingsalg.dk.
 

PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Priserne er dagspriser.

 

BETALING

Du har følgende muligheder: 
  •    Dankort 
  •    Visakort
  •    Visa Electron
  •    Mastercard 
  •    Bankoverførsel (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)
  •    Paii 
  •    SWIPP 30452233

  •    Konto - kun for institutioner og offentlige virksomheder (faktura sendes via NEM-handel)

BELØBET HÆVES FØRST PÅ DIT KREDITKORT NÅR VARENE SENDES FRA VORES ADRESSE.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Der tages ikke gebyr ved betaling på Campingsalg.dk. 
 

LEVERING

Varerne vil normalt blive leveret inden for 2-8 hverdage. For visse vare, der skal skaffes hjem fra udenlandske grosister fx fra Tyskland, kan leveringstiden være 5-8 hverdage. Vi tager forbehold for udsolgte og udgåede varer samt udskudt leveringstid hos Campingsalg.dk's grossister. Hvis vi ikke har mulighed at overholde den ovennævnte leveringstid vil du blive kontaktet hurtigst muligt efter vi har modtaget ordren. 

Vi gør opmærksom på, at straks efter modtagelsen af varer fra Campingsalg.dk, bedes de undersøgt for fejl og mangler og skader i øvrigt. Ser forsendelsen eller leverancen beskadiget ud, bør modtagelse afvises. Skulle der efterfølgende være noget at bemærke, bedes dette oplyst til Campingsalg.dk senest 5 dage efter modtagelsen af varerne.
 

FRAGT

Vi leverer med GLS.

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Uanset købets beløb, koster forsendelsen min. 79 kr. til og med en pakkevægt på 20 kg. Undtaget er dog alle vare indenfor sko og beklædning, der koster forsendelsen 10 kr.

Tunge forsendelser, hvis samlede vægt er mellem 20 til 30 kg koster fragten 124 kr. Er forsendelsens samlede vægt mellem 30 til 50 kg koster fragten 218 kr. Eller er forsendelsens samlede vægt mellem 50 til 100 kg koster fragten 410 kr. Forsendelser, hvis samlede vægt er over 100 kg beregnes fragtprisen individuelt eller efter aftale.

Oversize defineres som: 2 x højde + 2 x bredde + længde > 300 cm, og fragten herfor beregnes i samme vægtintervaller som ved tunge forsendelser. Fx særlig store telte, gulvbelægning, movere, cykler, o.m.a. Ovenstående fragtpriser er gældende fra 1. januar 2015 og incl. DK moms.

GLS Pakkeshop

Pakker på 20 kg eller derover kan IKKE sendes via en GLS pakkeshop. Vi vil i sådanne tilfælde kontakte dig og bede dig om, at opgive en anden leveringsadresse for den pågældende forsendelse.

 

AFBESTILLING

Ønsker du, at afbestille eller annullere en allerede afgivet ordre, bør det som udgangspunkt ske ved, at du fremsender en e-mail med mærket "Afbestilling". Her bør bestillingstidspunkt og ordrenummer fremgå.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan den returneres til: info@campingsalg.dk med teksten "Afbestilling!" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 12.00 til Campingsalg.dk samme dag eller umiddelbart dagen efter, bestillingen er foretaget.
 

 

FORTRYDELSESRET

Når du køber et produkt over internettet, har du 14 dages fortrydelsesret på købet. Dette skyldes, at du som kunde ikke har mulighed for at prøve produktet, før du køber det. Hvis du fortryder købet, kan du returnere det til Campingsalg.dk inden for 14 dage efter du modtog produktet eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis eller får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele. 

Vær opmærksom på, at du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige hensyn ikke er egnet til at blive returneret. Tilsvarende sker, hvis du bryder plomberingen på lyd- og billedoptagelser eller på computersoftware.

  •    Hvis du fortryder købet, før du har modtaget din vare, kan du nægte modtagelse af varen eller overdrage varen til GLS. Du finder fortrydelsesformularen herunder. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

  •    Hvis du fortryder købet, efter du har modtaget din vare, skal du sende varen retur til Campingsalg.dk i samme stand og mængde, som du modtog den. Dette betyder, at den ikke må bære præg af brug, og at den skal returneres med alt tilbehør og i intakt original salgskasse, da salgskassen er en væsentlig del af varens samlede værdi. Varen skal desuden returneres i forsvarlig indpakning. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular og sende med retur. 

Du bedes vedlægge din faktura/ordrebekræftelse samt oplysninger om, hvorfor du fortryder købet. Hvis ikke andet er aftalt tilbagebetales pengene til det kreditkort, hvormed du betalte for varen. Hvis du ønsker pengene udbetalt til din bankkonto, skal vi bruge dit registrerings- og kontonummer. Vedlæg disse oplysninger, når du returnerer varen.

Vi vil bede dig sende din vare samt ovenstående oplysninger til følgende adresse:
Campingsalg.dk
Karolinevej 2 C 
4200 Slagelse

Campingsalg.dk refunderer produktets salgspris ex fragtomkostninger. Omkostninger der er forbundet med returneringen afholdes af køber. 

Såfremt vi kan godkende den tilbagesendte vare til fortrydelse, kan du forvente, at der går ca. 7-10 dage fra fortrydelsen er behandlet, til du kan se pengene på kreditkort eller bankkonto. 
 

Tilknyttet fil: File iconSTANDARD FORTRYDELSES FORMULAR (1 MB)
 

RETURNERING

Du skal selv betale udgifterne forbundet med at sende et fortrudt køb retur. Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
 

VARENS STAND NÅR DU SENDER DEN RETUR TIL OS

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.
 

FORSVARLIG RETURNERING

Det er nemt at returnere og ved ombytning til andre varer, er det gratis at få tilsendt en ny vare - se de tre muligheder:

1. Campingsalg.dk anbefaler, at varen returneres med GLS Shop ReturnService. Du indlever blot returpakken i en GLS PakkeShop og GLS afhenter herefter pakken og returnerer den til os. 

Returlabel
Kontakt Campingsalg.dk på telefon +45 5852 3030 eller info@campingsalg.dk og aftal, om vi skal sende dig en retur label pr. brev eller som en pdf-fil pr. e-mail, som du selv kan udskrive. Efterfølgende skal du sætte labelen på pakken og indlever den i en GLS PakkeShop efter eget valg. Bemærk at du selv skal betale for returfragten med mindre der er tale om en fejl fra vores side eller en reklamation.

2. Du kan også vælge at returnere pakken via Post Danmark, der her sendes som pakkepost. 

På denne måde er der mulighed for at spore pakken i henholdsvis GLS eller Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt pakken er blevet udleveret til Campingsalg.dk. Yderligere har du/vi mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering til Campingsalg.dk ikke har fundet sted.

3. Du er altid velkommen til at få byttet eller returneret varen på vores lokale adresse: Karolinevej 2 C | 4200 Slagelse | mandag til torsdag kl. 10.00 – 16.30 | fredag kl. 10.00 – 14.00 | kontor og butik er lukket i weekender og helligdage.

Bemærk venligst:

a. Alle produkter, der returneres til Campingsalg.dk skal være forsvarligt indpakket.

b. Ved fortrydelse af købet, skal du selv betale for returforsendelsen og vi modtager ikke pakker på efterkrav.

c. Ved ren ombytning til andre varer og ved reklamation, er det gratis at få tilsendt en ny vare.

Tilknyttet fil: File iconReturseddel, der udfyldes og lægges i returpakken (241 kB)
 

REKLAMATIONSRET

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Campingsalg.dk. Forskellen på reklamationsret og garanti kan læses under: Har du en reklamation. Er der ved aftalens indgåelse, aftalt yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vores eller producentens værksted. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.
 

GARANTI

Garanti er en særlig aftale, der indgås mellem køber og sælger. Hvis kunden og sælgeren enes om, at der skal være en garanti på to år for en vare, så kan kunden i denne periode klage over alle typer af fejl og mangler. Det er i dette tilfælde sælgers ansvar at bevise, at fejlen skyldes mislighold fra kundens side. Garanti er ikke kundens lovfæstede ret.
 

OMBYTNINGSRET

Forbrugeren kan som udgangspunkt kræve, at få ombyttet en vare i stedet for at acceptere sælgers tilbud om, at få varen repareret. Det var omvendt indtil 1 januar 2002. Der er dog et meget vigtigt forbehold: Forbrugeren kan kun kræve ombytning, hvis ikke kravet påfører sælger uforholdsmæssige omkostninger i forhold til en reparation.
 

RIMELIG TID

Som forbruger har du altid to måneder til at reagere efter, at en fejl eller mangel ved en vare er opdaget. Man betragter således reklamationer inden for 2 måneder, som værende inden rimelig tid og dermed i overensstemmelse med loven. 
Reklamation kan godt foretages senere end to måneder og stadig være i rimelig tid, men det må antages at høre til sjældenhederne.
 

FORMODNINGSREGLEN

Reglen betyder, at hvis der inden for de første seks måneder efter et køb formodes, at fejlen var til stede ved købet, sikres forbrugeren en lempeligere bevisbyrde. I praksis betyder det, at forbrugeren indenfor de første 6 måneder har lettere ved at få varen ombyttet.
 

ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Campingsalg.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Campingsalg.dk’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Campingsalg.dk.
 

SÅDAN RETURNERER DU VAREN

Der er tre måder hvorpå du kan returnere varen på:

1. Hvis du fortryder købet, før du har modtaget din vare, kan du nægte modtagelse af varen eller overdrage varen til GLS. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. - I denne sammenhæng beder vi dig om, at gøre GLS opmærksom på, at du straks kan returnere varen til Campingsalg.dk.

2. Du kan modtage varen fra GLS og efterfølgende indenfor 14 dage (jf. fortrydelsesretten beskrevet ovenfor), returnere varen til Campingsalg.dk - I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Campingsalg.dk

3. Du kan aflevere varen i vores butik indenfor 14 dage (jf. fortrydelsesretten beskrevet ovenfor) - adressen er: Karolinevej 2 C, 4200 Slagelse
 

Retur adresse

Campingsalg.dk
Karolinevej 2 C
4200 Slagelse

Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Campingudsalg.dk. Beløbet returneres ved tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! 

Campingsalg.dk anbefaler, at varen returneres via GLS. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS' s system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Campingsalg.dk. Yderligere har du/vi mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Campingsalg.dk.
 

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os på Campingsalg.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  •    Navn 
  •    Adresse 
  •    Telefonnummer 
  •    E-mail adresse 
 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Camping Trading ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Direktøren og de ansatte for Camping Trading ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Campingsalg.dk er Camping Trading ApS. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til Campingsalg.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Camping Trading ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Camping Trading ApS via e-mail info@campingsalg.dk.

Cookies
På Campingsalg.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på Campingsalg.dk hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Campingsalg.dk.
 

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på mail: info@campingsalg.dk eller telefon +45 5852 3030, hvor vi vil behandle din klage. 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

ER DU I TVIVL?

Er du i tvivl eller har spørgsmål? Kontakt Campingsalg.dk pr. mail info@campingsalg.dk eller på telefon +45 5852 3030. 
 

SÆRLIGE BETINGELSER

BUTIKSSALG

Butikssalg er betegnelsen for varekøb, som er foretaget i vores fysiske butik hos Campingsalg.dk, Karolinevej 2 C, 4200 Slagelse.

Ved e-handel er du sikret
Selvom mange fysiske butikker tilbyder en retur- eller bytteret, er det ikke en ret, du er sikret efter lovgivningen, som tilfældet er for e-handel, og som er beskrevet herover.

Et køb er en bindende aftale, og du kan som udgangspunkt ikke fortryde dit køb, hvis det ikke er aftalt ved købet. Ved butikssalg er der som udgangspunkt ingen kontant returret, da man har lejlighed til, at undersøge varen inden overdragelsen/risikoovergangen sker. Hvis du imidlertid ved købet er blevet lovet en returret, skal du have dine penge igen, hvis du er blevet lovet en bytteret, kan du vælge andre varer i butikken. 

Bytteret i butikken
Ved salg direkte fra vores butik hos Campingsalg.dk betales kontant, men ikke for fragt og andre gebyrer. Vi tilbyder vore kunder 30 dages bytteret regnet fra salgsdato. 

Eneste betingelse er, at du medbringer varen i original og intakt emballage, samt medbringer kvittering. Alle mærker skal sidde på varen, plomberinger må ikke være brudt, m.m. da varen efterfølgende skal kunne sælges som ny. 
 

SALG TIL ERHVERVSDRIVENDE OG OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation. Der er ingen fortrydelsesret. Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. 

Campingsalg.dk  forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er lagt. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2,0% pr. påbegyndt måned.

EAN NR.
Vi handeler gerne med offentlige virksomheder. Vi skal ved aftalens/ordrens indgåelse have oplyst EAN nr., hvortil faktura sendes via virk.dk - følg formularen i vores *Indkøbskurv* - det er let.

Klik i 'Institution' - skriv kontaktperson - skriv EAN nummer - faktura adresse - leverings adresse, hvis forskellig fra faktura adresse. Ved bestilling via EAN-nr. bedes i lægge ordren ind og efterfølgende sende os en mail for at verificere brugen af korrekt EAN-nr. 

Vore medarbejdere har herefter de informationer de skal bruge, for at ekspedere din ordre.
 

EXPORT TIL SVERIGE

Vi leverer også til Sverige 
 

AFGIVELSE AF TILBUD

Når intet særligt er anført, er tilbud gældende uden forbindende. Tilbud er kun bindende for Campingsalg.dk, såfremt vi ved modtagelse af endelig specificeret ordre stadig kan fremskaffe varerne til de priser, kurser, leveringstider og øvrige betingelser, som har ligget til grund for vort tilbud. 

Vi forbeholder os ret til at regulere priserne efter leveringsdagens kurs. Alle priser gælder inklusive moms og andre afgifter i Danmark, men excl. evt. forsendelsesomkostninger.

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation