Om Campingsalg

OM CAMPINGSALG.DK

Webshoppen Campingsalg.dk blev etableret og har forhandlet campingudstyr siden 2005. Camping Trading ApS overtog Campingsalg.dk i 2012 og webshoppen har herefter været ejet og drevet af dette selskab.

Camping Trading ApS
Karolinevej 2 C
4200   Slagelse
CVR: 34896801

Tlf.: +45 58 52 30 30
e-mail: info@campingsalg.dk

Campingsalg.dk er e-mærket, og de hjælper dig gerne med dine spørgsmål, hvad end du er erhvervsdrivende eller handlende forbruger på nettet. 

Du handler sikkert og trygt på e-mærkede netbutikker - se vores Certifikat
 

STORT VARELAGER - KOM OG OPLEV HELE HERLIGHEDEN

I vores forretning finder du et kæmpe udvalg indenfor camping udstyr og outdoor udstyr til glade campister, backpacker og trekkere. For dig som friluftsmenneske har vi et stort udvalg af letvægts trekking telte, kogegrej, lette liggeunderlag og soveposer. Desuden finder du lette campingmøbler, fortelte, køkkenudstyr og reservedele til din campingvogn.

Vores sortiment rummer også fritids tøj i kendte mærke til både børn og voksne. Når årstiderne skifter gør vi det samme med vores kollektioner. Det betyder, at du altid finder de nyeste produkter på hylderne hos Campingsalg.dk.

Vi arbejder hver eneste dag på, at finde nye produkter som vi kan tilbyde vores kunder, og derfor vil det altid være spændende, at gå på opdagelse og få inspiration på Campingsalg.dk. Vores mål er et fritids supermarked med ubegrænsede hyldemeter - intet mindre.

VELKOMMEN

Nyhedsbrev

Jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud ca. en gang om måneden.
Mailadresser gives ikke videre til tredjemand.

Kategorier

Navigation